Bine ati venit pe site-ul nostru de piese pentru electrocasnice

0

Cos

0 items - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro)

Site-ul Piese Electrocasnice - Componente si accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) este operat de societatea SC CORFILS SRL, cu sediul in Aleea Rotunda, nr. 2, B-N, Bistrița, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J06/910/2008. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Piese Electrocasnice - Componente si accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) își rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuala 

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres si legal permise. Extragerea oricăror informații urmata de orice utilizare in scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor si condițiilor. 

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurați ca ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător si Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. 

Administratorul Piese Electrocasnice - Componente si accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ si pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați ca va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecința, va sfătuim sa asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si condițiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizatori și administratorii Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat în instanta, în conformitate cu legile romane în vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) își rezerva dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau sub-pagini a site-ului Piese Electrocasnice - Componente și accesorii pentru Electrocasnice (pieseelectrocasnice.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email magazindepiese@gmail.com